Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
09 May

Musikvideo fra Rufus Spencer

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Musikvideo fra Rufus Spencer

Rufus Spencer, som vi har nævnt en enkelt gang eller to her på bloggen før, har indspillet en ny EP. Det er deres tredje  af slagsen ((ja, der er nogen, der kan!), og den har fået titlen Carry Me Across The Water. I den forbindelse har de indspillet en video til nummeret “The One Who Sings”, som jeg lige ville dele med jer.

De er sgu søde.

Der er noget meget velkendt over omkvædet – det  minder mig om sådan noget feel good-pop, jeg hørte på værelset, da jeg var yngre. Simpelt, men rart. Nummeret kan i øvrigt downloades kvit og frit på drengenes bandcamp.

God onsdag!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.