Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
25 Apr

Langt Skæg

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Langt Skæg

Vi har før skrevet om Natal, der er inden i Aebeloe. Vi har også før skrevet om Alexander, der er inden i Sekuoia. Vi har også før skrevet om langt skægt. Mia har i hvert fald skrevet noget om The Eclectic Moniker. Men nu er det ikke Frederik Vedersø, det skal handle om, men derimod arrangement-rækken Langt Skæg på Café Paradis, som blandt andet afholdes i morgen. Og Natal og Alexander kommer på besøg.

Sammen med de to kommer en, der hedder Casper, en der hedder Anton, og en der hedder Martin. Vi er også blevet inviteret forbi, og det er vi blevet af en, der hedder Andreas, så han kommer også. Men han kommer sikkert til at rende rundt og skal holde styr på en masse ting. Det er nu også i og for sig ligegyldigt, for både Natal, Alexander, Casper, Anton og Martin kan spille noget rigtig god computermusik. Og det synes vi, at I allesammen skal komme forbi og høre.

Det er i morgen, og det er på Café Paradis. Og selvom Paradisgade for tiden mest af alt minder om en forhindringsbane af byggerod og vejspærringer, så er jeg ikke i tvivl om, at det bliver hyggeligt. Vi ses!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.