Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
15 May

Hjem til Aarhus

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Hjem til Aarhus

“Bag masken de kalder Schultz And Forever, står en kær ung fyr ved navn Jonathan. Og sammen med Jonathan står så en anden kær dreng ved navn Rasmus. Rasmus er Jonathans manager, og jeg var så heldig at støde på ham til Roskilde Rising på Lille Vega i torsdags”. Sådan skrev jeg for lang tid siden. Et blogindlæg, jeg aldrig rigtig kunne finde ud af at afslutte. Men nu kom jeg endelig videre med det, så her får I det.

Lille Vega ligger, sammen med Store Vega og andre endnu større ting, i København, som ligger på Sjælland – langt væk fra Aarhus. Og det er en stor by. Større end Aarhus i hvert fald. Det at være langt væk hjemmefra på rotationsordning hos venner og bekendtskaber er jeg, af uransagelige årsager, blevet rigtig dårlig til, efter jeg fyldte 20 år tilbage i 2010. Derfor tager jeg ikke til København særlig ofte. Ikke fordi jeg ikke kan lide København. Jeg kan bare rigtig godt lide Aarhus.

Det på trods, tog jeg til København den torsdag for lang tid siden. Grundene var mangfoldige, men én fyldte mere end resten; jeg er en del af Roskilde Festivals Roskilde Rising, og torsdag aften var Roskilde Risings aftens på Lille Vega. Derudover var Mads Holmbom, min rigtig gode ven fra Traust Records, som jeg arbejder tæt sammen med i Roskilde Rising, taget til København fra London, hvor han ellers har sin daglige gang, og det skulle udnyttes.

På Lille Vega var jeg, som nævnt tidligere, heldig at støde på Rasmus, som pænt mindede mig om, at Powerclap havde lavet en video af Jonathan og hans musik. Jeg så videoen straks jeg kom hjem til Martin, der også er en del af Roskilde Rising, og som desuden er forsanger i Annasaid.

Det er således, at hjemme hos Martin, der hedder Martin ikke Martin, men Skat. Han bor nemlig sammen med sin kæreste Marie Emilie, som ikke hedder Marie Emilie, men Mille. I Skat og Milles meget gæstfri jydske zone kunne jeg, med et stykke af Milles mel- og sukkerfrie kage (hvordan kan man lave kage uden mel og sukker?) nyde Powerclaps optagelser af Schultz And Forever. Skat og jeg blev enige om, at Jonathan synger godt i videoen. Se med:

Hverken Mia eller jeg har noget at berette fra SPOT Festival. Vi drog hjemad til Fyns land for at deltage i konfirmationer i stedet, og gik dermed glip af det hele. Men jeg håber, at et par stykker af jer fandt frem til Schultz And Forever i virvaret af gode lyde under festivalen. Jeg håber på snart at kunne komme til at opleve ham live. Guderne skal vide, at jeg personligt har forsøgt at booke ham. Desværre var jeg ude i det sygeste, vildeste, sidste øjeblik. Men mon ikke det kommer til at lykkes en dag, snarligt!

 

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.