Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
05 Apr

Soul-single fra Billow

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Soul-single fra Billow

Aaaah, påskeferie. Eller.. Påskelæseferie for mit vedkommende – men lidt har også ret! Om et par timer tager Lukas og jeg til Skagen, hvor vi skal være påsken over, og pt. er vi ved at pakke ting og sager ned, som er nødvendige for at overleve en weekend i Nordjylland. Det indebærer først og fremmest varmt tøj, spil, bøger og lignende, men det indebærer også – og måske vigtigst af alt – musik til køreturen. Selv den længste tur bliver en fornøjelse, så længe du har den rigtige playliste. Og jeg har netop tilføjet det sidste nummer til listen over dagens udvalgte, som skal med på tur: “Mental Picture” fra Billow.

Jeg ved ikke meget om københavnske Billow. Jeg ved, at han er fra Nørrebro, at han og hans band har en EP på vej, at “Mental Picture” er deres første single, og at de laver lækker musik. That’s pretty much it. Det er soulet rap – med omkvæd, der minder mig om nogle af N*E*R*Ds blødere numre, som f.eks. den første halvdel af “Sooner Or Later” – men med en tydelig følelse af sommer, solskin og billig vin på stranden.

Jeg er overbevist om, at de københavnske soulspirer har en lys fremtid foran sig, og jeg glæder mig til at høre mere fra dem.

Billow – Mental Picture
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2012/04/01-Mental-Picture.mp3|titles=Billow – Mental Picture]

Nu går turen til Skagen – med Billow i bagagen.
God påske.

En kommentar on “ Soul-single fra Billow ”

  1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
    class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4796">
    Anne Mette 04/17/2012 at 19:37

    Har lige hørt nummeret 6 gange i træk. Ved ikke præcis hvorfor, men hvor er det bare godt gammeldags rå-lækkert.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.