05 Apr

Soul-single fra Billow

Skrevet af Mia Kategori: Blogge
Soul-single fra Billow

Aaaah, påskeferie. Eller.. Påskelæseferie for mit vedkommende – men lidt har også ret! Om et par timer tager Lukas og jeg til Skagen, hvor vi skal være påsken over, og pt. er vi ved at pakke ting og sager ned, som er nødvendige for at overleve en weekend i Nordjylland. Det indebærer først og fremmest varmt tøj, spil, bøger og lignende, men det indebærer også – og måske vigtigst af alt – musik til køreturen. Selv den længste tur bliver en fornøjelse, så længe du har den rigtige playliste. Og jeg har netop tilføjet det sidste nummer til listen over dagens udvalgte, som skal med på tur: “Mental Picture” fra Billow.

Jeg ved ikke meget om københavnske Billow. Jeg ved, at han er fra Nørrebro, at han og hans band har en EP på vej, at “Mental Picture” er deres første single, og at de laver lækker musik. That’s pretty much it. Det er soulet rap – med omkvæd, der minder mig om nogle af N*E*R*Ds blødere numre, som f.eks. den første halvdel af “Sooner Or Later” – men med en tydelig følelse af sommer, solskin og billig vin på stranden.

Jeg er overbevist om, at de københavnske soulspirer har en lys fremtid foran sig, og jeg glæder mig til at høre mere fra dem.

Billow – Mental Picture

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Nu går turen til Skagen – med Billow i bagagen.
God påske.

En kommentar on “ Soul-single fra Billow ”

  1. Anne Mette 04/17/2012 at 19:37

    Har lige hørt nummeret 6 gange i træk. Ved ikke præcis hvorfor, men hvor er det bare godt gammeldags rå-lækkert.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.