Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
02 Apr

En gammel kending

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
En gammel kending

Husvild#1 har mine varmeste anbefalinger, og faktisk har jeg ikke hørt Troels Abrahamsen så meget, som jeg gør i disse dage, siden han under Supertroels udsendte nummeret “1-2-3” (look it up!)”, skrev jeg d. 20 februar.

“Hvor har du fundet det nævnte nummer, 1-2-3? Har længe ledt efter det, men det er ikke lykkedes mig at finde det nogle steder..”, kommenterede Magnus på indlægget selvsamme dag. Og Magnus var ikke ene om, gerne at ville have fat i det gamle Supertroels-nummer.

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg troede nummeret var ret nemt at finde. Jeg har selv fået det af Mia for lang tid siden. Hun ligger inde med stort set alt, hvad Troels Abrahamsen har haft fingrene i, og derfor har jeg aldrig rigtig tænkt over, hvor nummeret stammede fra, men bare gået ud fra, at det var let tilgængeligt et eller andet sted. Det var det i midlertid ikke. Jeg har ikke selv kunne finde nummeret nogle steder, og derfor er det på sin plads at bruge Wonders Make Joy som public service kanal. Så det gør vi!

Som resultat af, at nummeret ikke er at finde nogle steder, skrev jeg til Troels Abrahamsen og spurgte, om ikke vi måtte lægge det ud. Og sød som han er, gav han os lov til at lægge det til download her på bloggen, så de som ikke har nummeret, kan få det.

Så here you go, kære læser. Det er et pissegodt nummer, og nu også tilgængeligt på Wonders.

Troels Abrahamsen – 1-2-3 (download)
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2012/04/1-2-3.mp3|titles=Troels Abrahamsen – 1-2-3]

En kommentar on “ En gammel kending ”

  1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
    class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4665">
    Banders 04/03/2012 at 21:43

    Hvor er det rart at hører der er andre end mig der har en svaghed for netop dette nummer! :)

    Selv har jeg det fra dengang (2007? eller før?) hvor Troels uploadede alle mulige af sine (mere eller mindre) færdige numre til sin supertroels.dk blog. Men han tog (desværre!) alle gratis downloads ned engang i løbet af 2008 (tror jeg det var…).

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.