Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
29 Mar

Usynlige hænder og lyse øjenbryn

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Usynlige hænder og lyse øjenbryn

“Crash and Compute” udbrød det, da Emil de Waal og Spejderrobot stak hovederne sammen, og nu er de på vej med et album, som udkommer til juni. Manden med de usynlige hænder og hovedet med de lyse øjenbryn har skruet noget utroligt bevægende sammen. At det er eksperimenterende og klinger lidt improviseret fra tid til anden er næsten så selvsagt, at det knapt kan kaldes eksperimenterende længere.

Det er så basspumpende og hjerne-stimulerende, at jeg ikke rigtig kan holde rede i, om det er godt eller decideret skadeligt at spille for spædbørn, som følge af musikkens forstyrrende og rodede natur. Men som udgangspunkt holder jeg på det første, om ikke andet så for at give barnet noget solid dansk musikkultur fra begyndelsen. Det manglede da bare.

Jeg har mistænkt mig selv for ubevidst at bedømme bombe-techno og intelligent electronica ud fra bagmændenes intentioner med musikken, og min respekt for skaberne af den. Og det kan både være en fordel og ulempe for den musik, som jeg lytter til. At Emil de Waal og Spejderrobot virker meget sympatiske og intelligente gør det kun dejligere at holde af musikken, som på alle tænkelige måder er anbefalelsesværdig. To fantaster på den danske musikscene, som sammen med Det Sejler I Effekter, Aslope, Nabo, Bokal, og resten af New Folder holder, meget gerne må komme på besøg her i det jyske.

Crash and Compute – Tactility
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2012/03/Tactility.mp3|titles=Crash and Compute – Tactility]

En kommentar on “ Usynlige hænder og lyse øjenbryn ”

  1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
    class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4622">
    TT 03/30/2012 at 11:11

    Et samarbejde som har givet mange spændende udgivelser af sig efterhånden. Glæder mig til at se hvad de tryller frem til juni.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.