21 Mar

Forårsfornemmelser

Skrevet af Mia Kategori: Blogge
Forårsfornemmelser

Solen skinner, fuglene synger, himlen er blå, vinduerne står åbne, og de århusianske hipsters myldrer ud på fortovscafeerne. Det er ren Morten Korch. Måske ikke det med hipsterne. Og dog… Poul Reichardt var rimelig hipster i De Røde Heste.

Anyways! Hold kæft, hvor er det dejligt med lidt forår. Slut med sjap og slud, og hej til lys og varme. Det har jeg glædet mig til. Jeg er lige kommet hjem fra konkursret på uni, og hele vejen hjem har jeg hørt “Easter Island” fra The Eclectic Moniker. Ligesom jeg gjorde i går. Og dagen før i går. Og dagen før dagen før i går. Ja, you get the picture. Det er et godt nummer. Et rigtig godt nummer. Hvis forår, solskin, grønt græs og fredagsøl var en sang, så var det den her sang. Der er kalypsorytmer, lækker guitar, klapperier, smuk vokal og et åh-åh-stykke, som alle kan synge med på. Et fuldendt forårssoundtrack fra det københavnske syvmandsband, hvis jeg skulle sige det.

The Eclectic Moniker – Easter Island

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Dejligt, ikke? Hvis du heller ikke kan få nok af indiepåskepop, så kan “Easter Island” købes lige her. Køb det, smid det på din iPod/iPhone/iWhatever, og skynd dig ud i forårssolen.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.