Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
21 Mar

Forårsfornemmelser

Skrevet af Mia Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Forårsfornemmelser

Solen skinner, fuglene synger, himlen er blå, vinduerne står åbne, og de århusianske hipsters myldrer ud på fortovscafeerne. Det er ren Morten Korch. Måske ikke det med hipsterne. Og dog… Poul Reichardt var rimelig hipster i De Røde Heste.

Anyways! Hold kæft, hvor er det dejligt med lidt forår. Slut med sjap og slud, og hej til lys og varme. Det har jeg glædet mig til. Jeg er lige kommet hjem fra konkursret på uni, og hele vejen hjem har jeg hørt “Easter Island” fra The Eclectic Moniker. Ligesom jeg gjorde i går. Og dagen før i går. Og dagen før dagen før i går. Ja, you get the picture. Det er et godt nummer. Et rigtig godt nummer. Hvis forår, solskin, grønt græs og fredagsøl var en sang, så var det den her sang. Der er kalypsorytmer, lækker guitar, klapperier, smuk vokal og et åh-åh-stykke, som alle kan synge med på. Et fuldendt forårssoundtrack fra det københavnske syvmandsband, hvis jeg skulle sige det.

The Eclectic Moniker – Easter Island
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2012/03/Easter-Island.mp3|titles=The Eclectic Moniker – Easter Island]

Dejligt, ikke? Hvis du heller ikke kan få nok af indiepåskepop, så kan “Easter Island” købes lige her. Køb det, smid det på din iPod/iPhone/iWhatever, og skynd dig ud i forårssolen.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.