Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
15 Mar

Sleep Party People på Train

Skrevet af Mia og Lukas Kategori: Blogge, Konkurrencer

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Sleep Party People på Train

Det er ikke meget vi får blogget for tiden. Arbejde og jurastudie er nogle bitches. Men det betyder ikke, at vi ikke kan forkæle vores læsere lidt! Så derfor har vi skaffet 2 x 2 billetter til Sleep Party People på Train d. 22 marts, hvor Waldo & Marsha i øvrigt varmer op. Det eneste I skal gøre, for at deltage i konkurrencen om at vinde dem, er at finde på et bandnavn på 3 ord, der matcher Sleep Party People i ord-lækkerhed – som f.eks. Rabbit Ninja Hotsauce (noget med dyr + noget med ninja + noget med sovs – det er et sikkert hit!). Get to it!

Konkurrencen slutter tirsdag d. 20. marts klokken 18.00.

11 kommentarer on “ Sleep Party People på Train ”

 1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4455">
  Johan Kruse 03/16/2012 at 08:22

  “Det bliver smukt”

 2. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-4457">
  Jan Harboe 03/16/2012 at 10:34

  Hot Tomato Machine

 3. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4459">
  Susanne Jensen 03/16/2012 at 15:29

  Hungry Like a Beggar.

 4. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-4463">
  Milan Zaks 03/16/2012 at 20:11

  Dear dream tear

 5. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4465">
  Jensen 03/16/2012 at 23:56

  Baby Got Balls

 6. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-4472">
  Handa 03/17/2012 at 11:46

  Lovely lazy lady

 7. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4483">
  Boisen 03/18/2012 at 17:43

  Stone-age Stripper Stereotype

 8. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-4484">
  Luka 03/18/2012 at 20:12

  Juicy house mouse

 9. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4485">
  Emil 03/18/2012 at 20:17

  Acid Underground Child

 10. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-4505">
  Olivia R. 03/19/2012 at 17:39

  Mystic Magic Music :-)

 11. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="comment byuser comment-author-admin even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4512">
  Wonders Make Joy 03/20/2012 at 22:02

  Vinderne er fundet – tillykke til Jan Harboe og Boisen :) Tak til alle, der har deltaget!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.