Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
11 Mar

Wonders har fødselsdag ..

Skrevet af Mia og Lukas Kategori: Blogge, Konkurrencer

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Wonders har fødselsdag ..

.. Og det har vi jo – og det er i dag!

I dag fylder bloggen 2 år – dvs. det er nøjagtig 2 år siden, at vi offentliggjorde hjemmesiden og skrev vores allerførste blogindlæg. Og meget er sket siden da. Vi har udgivet 4 gratis kompilationer, afholdt et væld af konkurrencer, gået fra at skrive om alverdens musik til kun at fokusere på det danske, optaget 11 Wonder Sessions, ændret hjemmesidedesign og loge flere gange end vi kan tælle til, været i kamp mod KODA, lavet Mer’ Støj i Århus, skrevet kærlighedserklæringer, lavet interviews, fået eksklusiv offentliggørelse af et Roskilde-navn og meget andet. Vi har mange daglige læsere, over 1.000 fans på Facebook, og et musiknetværk som til stadighed vokser og vokser – med flere og flere dygtige og rare mennesker.

Og det skal fejres. Det synes vi. Derfor satte vi for længe siden gang i en konkurrence, som skulle løbe frem til i dag. Konkurrencen var meget simpel – skriv en fødselsdagshilsen, og så er du med – og da klokken blev 12.00 i dag, og konkurrencen var slut, havde vi fået hele 156 hilsner. Og det var der ikke noget at sige til – for præmien var vildt lækker; CD’er, LP’er, EP’er, t-shirts, koncertbilletter, Soundvenue-abonnementer og meget andet.

Og så til vinderne.. Vi har (ved hjælp af fiks find-et-tilfældigt-nummer-app) trukket lod mellem alle de deltagende, og de heldige vindere blev:

Og

Stort tillykke! Vi er dybt misundelige på alle de lækre sager, som nu vil blive sendt jeres vej, og vi håber, at I bliver rigtig glade. Tak til alle, der har deltaget! Det har været en fornøjelse at sidde og læse alle jeres søde kommentarer, og det har om noget gjort det lidt nemmere at skulle give så mange gode ting væk, når hver eneste af jer har brugt tid på at skrive en personlig hilsen. Vi har uden tvivl de bedste læsere i hele Danmark – og vi glæder os til at kunne fejre fødselsdag sammen med jer igen til næste år.

Også en stor tak til alle de søde musikfolk, som på den ene eller den anden måde har doneret noget af deres hårde arbejde til vores præmie – uden jer, ingen konkurrence.

Hav det dejligt!

Masser af fødselsdagskærlighed fra Lukas og Mia

 

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.