Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
28 Feb

Nyt fra Bottled In England

Skrevet af Mia Kategori: Anmeldelser, Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Nyt fra Bottled In England

For et par uger siden offentliggjorde SPOT Festival en række navne til dette års festival. Ét af dem var Bottled In England – den københavnske drum’n’bass duo, som allerede har fået en del opmærksomhed for deres koncerter på både Distortion og Roskilde Festival. Og nu er der nyt fra drengene.

For det første udsender de i løbet af 2012 hele 5 gratis numre, som en del af deres nye projekt “Bottled In England Presents”. De første to numre (“What This Is” og “Change”) er allerede udkommet, og kan downloades ganske gratis på Bottled In Englands hjemmeside. Det eneste du skal gøre, er at lave en post på Facebook. Smart og selvpromoverende – det kan vi lide!

For det andet har de lavet en musikvideo til nummeret “Change”. Selve nummeret er superfedt, Daniel Vognstrups vokal er skarp, nærmest anmasende, og sammen med August Dyrborgs åndssvagt tighte trommerier er der gedigent potentiale for et hold-nu-kæft-hvor-er-jeg-træt-af-at-have-det-samme-nummer-på-hjernen-nummer. Nummeret er så fængende, at Lukas – efter prompte at have sagt nej til at skrive det her indlæg, fordi han synes, Bottled In Englands musik er noget lort – har gået rundt i lejligheden og sunget omkvædet den sidste time. Han forsøgte at bortforklare det og sagde, at det bare var fordi jeg også havde sunget det. Og at det i øvrigt var snyd, at lave nummeret så catchy. Og noget med trommerne. Godt forsøgt, men jeg tror efterhånden han har måttet indrømme, at det bare er et rigtig fint nummer.

Og det har de så lavet en musikvideo til. Nummeret, altså. Ikke Lukas’ brokkeri og syngeri, det ville være mærkeligt. De har fået hjælp fra produceren Jacob Hansen, som bl.a. også har arbejdet med Volbeat og Hatesphere. Om man synes Volbeat og Hatesphere er et kvalitetsstempel eller ej, må være op til den enkelte læser, men resultatet er i hvert fald blevet godt. Der er kulde, ild, skaldede hoveder, tatoveringer, brændemærker og sne, og kontrasten mellem ild og vold og den blege, danske vinter fungerer overraskende godt. Og så er jeg fan af, at musikerne ikke selv optræder i videoen, men overlader pladsen til nogle ukendte ansigter, som får lov til at fortælle en historie.

Enjoy!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.