Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
25 Feb

To nye navne til Pavilion Junior

Skrevet af Mia og Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
To nye navne til Pavilion Junior

I lørdags skrev Roskilde Festival på deres hjemmeside, at blogosfæren ville overtage roret den næste uges tid. Og i mandags tog Earcandy hul på glæderne, da de offentliggjorde Dig og Mig som første navn til dette års Pavilion Junior. Og sådan blev det ved hele ugen. Else Solheim offentliggjorde Deathcrush, Undertoner offentliggjorde Ulige Numre, og Word On The Street offentliggjorde Linkoban. Og nu er det vores tur.

Vi er så heldige at have fået lov til at offentliggøre hele TO navne! Og nu kommer det første. Er I klar? Here goes.
Det første navn, som vi har fået æren af at offentliggøre, er;

Mathilde Savery
Den hyppige læser af vores blog vil måske have opdaget, at Wonders Make Joy ikke er et særligt kønsneutralt miljø. Vi skriver for det meste om mænd. Vi giver rigtig meget for ligestilling, forstået på den måde at mænd og kvinder på vores blog vurderes udfra samme kriterier, men fakta har vist sig at være, at vi hovedsageligt støder på talentfulde drenge og mænd. Ikke desto mindre er vi med Mathilde Savery stødt på en kvinde med masser af talent.

Den københavnske ener spiller sød indie med sprøde elementer fra både rock og singer-songwriter-verdenen. Hun har tidligere spillet på Rust, Pumpehuset og Lille Vega – og nu er turen så kommet til Roskilde Festival. Hendes historie er med andre ord kun lige begyndt, og der er mange sider, der skal skrives endnu. Vi håber på, at det her blogindlæg kan få lov til at være en sti i hendes vej mod hendes sandsynlige succes.

Mathilde Savery – I Need Help

[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2012/02/I-Need-Help.mp3|titles=Mathilde Savery – I Need Help]

Det andet navn, som skal offentliggøres, er en gammel kending – i hvert fald for de faste Wonders-læsere. Vi så dem live til sidste års SPOT-festival, og en måneds tid efter anmeldte vi deres EP – en EP, der i øvrigt stadig ligger til download – ganske gratis! – på bandets hjemmeside. Det andet navn til Pavilion Junior 2012 er;

Helsinki Poetry
Ebbe Frej og Rune Vigil, som står bag Helsinki Poetry, er nogle søde drenge. Og nogle dygtige drenge, ikke mindst. Falsetstemme og støjpop går op i en højere enhed, og med en stak velproducerede numre,  SPOT-optræden og radio-airplay i bagagen, er drengene vist mere end klar til Pavilion Junior. De gæstede faktisk Roskilde allerede sidste år, som en del af “Roskilde X Sessions”-projektet, hvor Sony Ericsson og Roskilde Festival gik sammen om at stable nogle livesessions på benene, men nu er de trådt et skridt op i Festivals-hierarkiet, og kan se frem til at stå på Junior-scenen foran 2.000 mennesker. Og det er bestemt velfortjent.

Da vi gik i gang med at forberede det her indlæg, havde vi bl.a. kontakt med Helsinki Poetrys manager fra We Do Management. Han sendte billeder, informationer og musik, som vi havde spurgt om, men han kunne også fortælle, at drengene overvejede et nyt udtryk, og at koncerten på Roskilde Festival således ville bære præg af nye ideer. Vi fangede Ebbe Frej på mail, for at høre mere:

“Rune og jeg har lavet musik sammen i en rum tid nu, og har givet os selv god plads til at afsøge og definere det “rum” og de rammer, vi gerne vil arbejde indenfor. Vores EP er udtryk for én retning vi har arbejdet med, hvor et meget flimrende og mættet mix af mørke støjguitarer og tunge, drevne trommer dominerer lydbilledet, mens vi i de forløbne måneder har arbejdet i en helt anden retning med synth-støj, knastørre og “punchy” trommer og en over all meget transparent og nærmest simpel produktion. Vi føler selv, at disse gennemgående fællestræk, vi gennem årene har udviklet, har substans og karakter nok til, at vi kan rykke os relativt frit rundt i forskellige genremæssige afkroge uden overhængende frygt for at miste det særegne og genkendelige i udtrykket. Netop nu står menuen på mørk synth-støj og en gennemgående stemning af at køre rasende hurtigt i en sort Lamborghini i mørke og øde gader i Miami – på trods af, at al musik er skabt i mit studie i et nedlagt bordel i en kælder på Vesterbro i København. Der er selvfølgelig lidt længe til koncerten, men vi kommer i hvert fald til at lægge os seriøst i selen for at præsentere musik, vi selv ville ønske at kunne få lov at opleve til en koncert! Det må være målet – altid!”

Klare i spyttet, fokuseret på deres musik, og yderst bevidst om deres muligheder for at søge grænser og afprøve nye ting, er Helsinki Poetry klar til sommerens koncert. Og med live-backing i form af Mikkel Andersson, Mikkel Gomard og Nis Svoldgård er vi ganske overbevist om, at netop denne koncert er én af dem, som man ikke må gå glip af. Det bliver støjet, det bliver indiepoppet – det bliver rigtig, rigtig godt.

Helsinki Poetry – Marrakech
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2012/02/03-Marrakech-2.mp3|titles=Helsinki Poetry – Marrakech]

3 kommentarer on “ To nye navne til Pavilion Junior ”

 1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="pingback even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4263">
  Ja Ja Jaaaaaa « Son de notre vie 02/25/2012 at 14:02

  […] billet! For min kære Mathilde skal spille i år!!! Åh jeg er glad og stolt. De skriver om hende her på wondersmakejoy! Like this:LikeBe the first to like this post. from → Events ← […]

 2. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="pingback odd alt thread-odd thread-alt depth-1 clearfix" id="li-comment-4278">
  Else Solheim - Første runde over 02/26/2012 at 23:58

  […] Undertoner.dk – Ulige numre Festivalrykten.se Wordonthestreet.dk – Linkoban Wondersmakejoy.dk – Mathilde Savery og Helsinki Poetry […]

 3. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
  class="pingback even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4387">

  […] mod KODA, lavet Mer’ Støj i Århus, skrevet kærlighedserklæringer, lavet interviews, fået eksklusiv offentliggørelse af et Roskilde-navn og meget andet. Vi har mange daglige læsere, over 1.000 fans på Facebook, og […]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.