12 Feb

Rekompileret har videresendt et brev fra Gamle Jas

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge
Rekompileret har videresendt et brev fra Gamle Jas

“Brev fra Gamle Jas” er titlen på Rekompilerets seneste kompilation, og Gamle Jas har en frygtelig god smag i musik. Jonas K.P. har remixet Sekuoias “Evening” og Troels Abrahamsens “Called”, og resultatet er alt andet end dårligt. Jeg var nysgerrige om hvordan Jonas K.P. fik idéen til remixet, men historien skulle vise sig, at være rimelig lige til:

“Jeg fik ideen ved at sidde og lege med et Sekuoia-remix, og så smed jeg Troels’ vokal over det, og begyndte at flette de to remixes sammen”. – Jonas K.P.

Det er ret sigende for “Brev fra Gamle Jas”, at de fyrer tre så solide kunstnere af allerede på kompilationens første nummer. Sammen med Rune Svenningsens remix af In Memoirs “Rome Isn’t Gone” og Mike Sheridans remix af Kira Skovs “Flower of The Evening” er Jonas K.P.-remixet i min personlige top tre fra Rekompilerets tredje opsamlingen. Tidligere tæller debuten “Kaffebeat og Dansesko” og opfølgeren “Johnnys Helte”. Rygtet siger, at ”Brev Fra Gamle Jas” allerede er deres mest downloadede kompilation – en naturlig udvikling for et projektet, der fyldestgør et, synes jeg selv, behov for gratis opsamlinger på det danske marked.

Tracklisten ser således ud:
01 Troels Abrahamsen & Sekuoia – Called – Evening (Jonas K.P. Remix)
02 Belle Ville – Opium (Belle Ville Remix)
03 Er De Sjældne – Spurvehøg (Hankat Remix)
04 Aebeloe – Elliot (Zack Christ Remix)
05 Klumpen & Raske Penge – Rundt (Beastie Respond Remix)
06 Kira Skov – Flower of the evening (Mike Sheridan Remix)
07 In memoirs – Rome isn’t gone (Rune Svenningsen Remix)
08 Den fjerde væg – Playback (Shatter Hands Remix)
09 Mikael Rose – Mr. Collie (Maffi Remix)
10 When Saints Go Machine – Kelly (Sekuoia Remix)

“Brev for Gamle Jas” er søndagsmusik for enhver kaffedrikker, og du kan hente den her: Rekompileret – “Brev for Gamle Jas”. Husk i øvrigt, at konkurrencen om de to cd’er fra Frost Festival (Spleen United og Clap Your Hands Say Yeah) slutter senere i aften. Klik her for at deltage: Vind CD’er fra Spleen United og Clap Your Hands Say Yeah.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.