31 Jan

The Great Tribulations

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge
The Great Tribulations

Jeg står i den lykkelige situation, at jeg kan høre musik hele dagen. Hvad enten jeg er i træningscenter, ude at løbe en lang tur, tager armbøjninger i stuen, løfter vægte, køber t-shirts i størrelse small, spiller indendørs fodbold over hele julen med min venner, som er i lige så god form og er lige så lækre som jeg selv, eller bare står derhjemme stille og roligt en lørdag aften og spiser salater og frugter på min stepmaskine, ja så kan jeg høre musik. Og jeg holder af det.

Jeg har ikke dårlig musik liggende på min computer. Det er løgn. Jeg har stort set ikke dårlig musik liggende på min computer. Men det jeg har, kan overordnet set deles ind i 2 bunker. En meget stor og en meget lille. Den meget store bunke er musik, jeg bare hører, og den meget lille bunke er musik, jeg sætter på meget målrettet, når jeg bliver bevidst om at have hørt semi-ligegyldig musik fra den første bunke i for lang tid.

Et af de numre jeg hører rigtig meget for tiden, er “Go Back To The Beginning Of The End” fra søskendeparret bag danske The Great Tribulations. I skrivende stund er de ved at færddiggøre nye numre, som de efter planen er klar til at kunne fremføre live til sommer. Et low-key nummer med et über-poppet omkvæd, og über-hipster verserækker med masser af “Aaaooh”, “Ooouuah” og ”Uuuuaaoh”. Hvis de holder fast i samme opskrit på deres kommende numre, så tror jeg på, at de topper nok til at blive Soundvenues eller Gaffas udvalgte i 2013. I midlertid håber jeg lidt på, at søskendeparret lader dette nummer være deres hit, for så at kaste sig ud i en række eksperimentelle popnumre, som afslutningsvist kunne udgives på en EP eller et album. Det ville være synd at lade deres talent for at lave spændende musik, som et let at lytte til, gå til spilde på 4 numre, som lyder ens.

Jeg kårer hermed The Great Tribulations til Gaffas eller Soundvenues udvalgte 2013 .. eller 2014. Nu må vi se hvor hurtigt de spotter talentet i denne her omgang.

The Great Tribulations – Go Back To The Beginning Of The End (download)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.