Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
29 Jan

Boho, Breum og LP fra Machine, Dear

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Boho, Breum og LP fra Machine, Dear

D. 02 november gengav Gaffa en lille snas af en anmeldelse af Boho Dancer, som Gaffas egen Siri Holm skrev om en koncert på Huset I Magstræde. “Allerede første minut inde i koncerten stoppede jeg med at trække vejret (..)”, skrev hun. Boho Dancer indtog i 2011 scenerne ved Spot Festival, Danmarks Smukkeste Festival, Northside Festival og Plænen i Tivoli, og nu skulle de på tour med Sort Sol. Det var kontekst for nyheden.

D. 15 januar kunne Politiken berette, at Tobias Kippenberger (The Floor is Made of Lava), Sebastian Wolff (Kellermensch) og Simon Kvamm (Nephew) var gået sammen for at lave et pladeselskab, der kommer til at hedde “I Vores Navn”. Pladeselskabets eneste formål er, at udgive musik fra singer-songwriteren Jonas Breum. De kunne simpelthen ikke lade være. Og det forstår jeg så sandelig godt. Hør selv:

Jonas Breum – Stillezonen
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2012/01/Stillezonen.mp3|titles=Stillezonen]

Både Boho Dancer og Jonas Breum har været rigtig søde, og sendt noget pressemateriale og musik til os – og vi kan rigtig godt lide begge to. Men begge to er også ret godt kørende uden vores hjælp. Derfor vil vi – med al respekt for deres musikalske kunnen – meget hurtigt bevæge os videre i systemet. Til nogen, som fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Machine, Dear har sendt os en ekstremt lækker LP. Faktisk så lækker, at vi har lavet en optagelse af den samlede åbning af pakken.

Udover at se fantastisk ud, lyder den også helt utrolig. Så utrolig, at vi allerede har været ude med vores bookingklør. Men mændene bag musikken er endnu ikke klar til at spille live, så indtil da kan vi kun anbefale, at du går ind og hører det. Det samlede album kan nemlig erhverves digitalt for nul kroner, eller mere. Som altid opfordrer vi til, at man lægger en lille skilling .. Ligesom altid uden selv have gjort det. Vi er nogle kyniske bæster.

Machine, Dear – Averages
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2012/01/01-Averages.mp3|titles=Averages]

En kommentar on “ Boho, Breum og LP fra Machine, Dear ”

  1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
    class="pingback even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-4170">

    […] See the blog post – with the very big photo of us and a very nice track from Jonas Breum – here. […]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.