29 Jan

Boho, Breum og LP fra Machine, Dear

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge
Boho, Breum og LP fra Machine, Dear

D. 02 november gengav Gaffa en lille snas af en anmeldelse af Boho Dancer, som Gaffas egen Siri Holm skrev om en koncert på Huset I Magstræde. “Allerede første minut inde i koncerten stoppede jeg med at trække vejret (..)”, skrev hun. Boho Dancer indtog i 2011 scenerne ved Spot Festival, Danmarks Smukkeste Festival, Northside Festival og Plænen i Tivoli, og nu skulle de på tour med Sort Sol. Det var kontekst for nyheden.

D. 15 januar kunne Politiken berette, at Tobias Kippenberger (The Floor is Made of Lava), Sebastian Wolff (Kellermensch) og Simon Kvamm (Nephew) var gået sammen for at lave et pladeselskab, der kommer til at hedde “I Vores Navn”. Pladeselskabets eneste formål er, at udgive musik fra singer-songwriteren Jonas Breum. De kunne simpelthen ikke lade være. Og det forstår jeg så sandelig godt. Hør selv:

Jonas Breum – Stillezonen

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Både Boho Dancer og Jonas Breum har været rigtig søde, og sendt noget pressemateriale og musik til os – og vi kan rigtig godt lide begge to. Men begge to er også ret godt kørende uden vores hjælp. Derfor vil vi – med al respekt for deres musikalske kunnen – meget hurtigt bevæge os videre i systemet. Til nogen, som fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Machine, Dear har sendt os en ekstremt lækker LP. Faktisk så lækker, at vi har lavet en optagelse af den samlede åbning af pakken.

Udover at se fantastisk ud, lyder den også helt utrolig. Så utrolig, at vi allerede har været ude med vores bookingklør. Men mændene bag musikken er endnu ikke klar til at spille live, så indtil da kan vi kun anbefale, at du går ind og hører det. Det samlede album kan nemlig erhverves digitalt for nul kroner, eller mere. Som altid opfordrer vi til, at man lægger en lille skilling .. Ligesom altid uden selv have gjort det. Vi er nogle kyniske bæster.

Machine, Dear – Averages

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

En kommentar on “ Boho, Breum og LP fra Machine, Dear ”

  1. […] See the blog post – with the very big photo of us and a very nice track from Jonas Breum – here. […]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.