Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
25 Jan

En kærlighedserklæring

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
En kærlighedserklæring

Jeg elsker Wonders Make Joy, og nu skal I høre hvorfor. Da Mia og jeg i 2009 flyttede til Aarhus, ville jeg være lærer. Men da jeg brugte det meste af min gymnasietid på at være sur på hele verden – mest af alt Glamsbjerg og alt hvad der dertil hørte – kom jeg ikke ind på Aarhus Lærerseminarium. I et forsøg på at øge mine kvote 2 kvalifikationer blev jeg tilkaldevikar ved Virupskolen i Hjortshøj, og senere fastansat i en 25 timers-stilling. Jeg var rigtig glad for mit arbejde og mine nye 6-10 årige venner. Men jeg mødte ingen jævnaldrerne, og når jeg fik fri efter mine 5 timers daglige arbejde havde jeg ingenting at lave. Selvom det var nok så hyggeligt at lave perleplader og lege soldater og røvere i skoven, så var der ingen intellektuelle udfordringer i min hverdag, og jeg kedede mig. Så startede Mia og jeg Wonders Make Joy, og det ændrede hele mit liv.

For første gang kunne jeg ikke få nok af at arbejde. Jeg elskede at skrive blogindlæg, jeg elskede den kostante strøm af idéer til nye projekter på bloggen, og jeg ændrede hele tiden designet. Da det igen blev tid til at skulle ansøge om optagelse, søgte jeg i stedet optagelse ved multimediedesigneruddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus, hvor jeg nu studerer på 4. semester.

Sidenhen har jeg blogget på kunstbloggen I Do Art, ageret manager under Joyride Management, leget lidt rundt som debattør under Koda/blogger-sagen og Mer’ Støj!-debatten, booket bands jeg godt gad se – til spillesteder jeg godt kunne lide, designet coverart til udgivelser jeg elskede, sparret på andres projekter jeg synes var fede, og for tiden sidder jeg i praktik med alle mulige fede opgaver på Live Live Festival i Roskilde. Nå ja, og jeg er blevet fastansat web designer i en virksomhed, der lige præcis giver nok i løn til, at jeg ikke er på røven når jeg til sommer er færdiguddannet – og samtidig er fleksibel nok til, at jeg kan tage på Roskilde Festival.

Wonders Make Joy ændrede mit liv, og det har alt sammen ladet sig gøre, fordi I gider at læse sådan noget som det her. Eller .. Måske ikke lige sådan noget som det her. Men så noget af alt det andet, vi skriver! Jeg synes bare I skal vide, at I har været med til, at skyde mig i en retning jeg aldrig selv havde tænkt på, for the better.

Om et par måneder har vi to års fødselsdag. Lad det her være en teaser for en rigtig god – og jeg mener rigtig, rigtig god – gave , som Mia og jeg sidder og strikker sammen til jer i disse dage. Vi gør vores allerbedste, og trækker i alle de tråde vi har at trække i, for at give noget tilbage af alt det, som jeres kliks har givet, og til stadighed giver, os.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.