23 Jan

Hvem skal spille på Pavilion Junior?

Skrevet af Mia Kategori: Blogge
Hvem skal spille på Pavilion Junior?

I dag er der 158 dage til Roskilde Festival. Det er lang tid. Rigtig lang tid. Og spørgsmålet er, hvad man skal tage sig til her i ventetiden. Vi har lavet en liste med gode ideer:

– Du kan se Føtex-reklamen 682.560 gange
– Du kan næsten nå Jorden rundt 2 gange, jf. Jules Verne.
– Du kan se den samlede McGyver-serie 27,3 gange.
– Du kan nå i Fakta 45.504 gange (det tager kun 5 minutter!)
– Du kan gennemføre Uncharted 2: Among Thieves på normal 158 gange.

Ovenstående er alle gode bud. Hvis vi selv skal sige det, altså. Men før du går i gang med nogen af dem, så kunne du lige bruge 5 minutter på at være med til at bestemme, hvem der skal spille på Pavilion Junior til dette års festival. For Roskilde Festival vil gerne høre DIN mening.

Pavilion Junior er festivalens næstmindste scene, med plads til 2.000 mennesker. Scenen er kun aktiv under warm-up-dagene (dvs. 1.-4. juli), men til gengæld kan du opleve det bedste af den nordiske undergrund – lige noget for os!

Og det er netop artisterne fra den nordiske undergrund, som Roskilde Festival gerne vil have hjælp til at finde. De har nemlig i dag startet en ønskekampagne, hvor du kan gå ind og skrive 3 bands, som du gerne vil se på Pavilion Junior til juli. De eneste krav til dine ønsker er, at der er tale om artister fra norden, som er ukendt hos det brede publikum, og som ikke har spillet på Roskilde Festival før. Så tag din hipsterhat på, og send nogle navne afsted! Der kan ønskes frem til d. 5. februar.

Indsend din ønskeliste på Roskilde festivals hjemmeside – og spred budskabet, så festivalsfolkene får en masse gode navne at arbejde med.

Roskilde Festival har lavet en lille video til projektet – med hjælp fra The Chop Chop Family:

Som en lille sidebemærkning kan det nævnes, at man på hjemmesiden også kan downloade et mediekit, og det er pissesmart, hvis man er et band/en solist, som godt kunne tænke sig at spille på Pavilion Junior. Pakken indeholder nemlig diverse “ønsk-mig-til-Pavilion-Junior”-bannere, som kan bruges til promovering/spam til familie/venner/fans – og vi ved jo intet bedre end selvpromovering!

.. Og! Sidst, men ikke mindst, så har vi spændende nyt! Vi er nemlig så heldige, at have fået lov til at få en eksklusiv offentliggørelse af én af de kunstnere, som skal spille på Pavilion Junior til sommer. Offentliggørelsen kommer i løbet af februar, og vi glæder os til at være de første til at kunne dele nyheden med jer, søde læsere. Så stay tuned!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.