Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
17 Jan

“Mer’ Støj!” på V58

Skrevet af Mia og Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
"Mer' Støj!" på V58

Tilbage i december lancerede vi sammen med Lömmel t-shirten “Mer’ Støj!”. Samarbejdet udsprang oprindeligt af en debat, der handlede om hvorvidt man bør affinde sig med støj, når man bosætter sig i midtbyen eller ej. Vi ville slå fast, at vi ville have mere støj og kultur i gaden. Sammen med lanceringen fulgte et løfte om, at over halvdelen af overskuddet fra t-shirt-salget ville gå til at holde en stor fest. Det løfte følger vi nu til dørs i samarbejde med spillestedet V58 – og det sker allerede nu på fredag, altså  d. 20. januar.

Til at hjælpe med at gøre arrangementet til en fest kommer den københavnske klub-trio You.You.You. og spiller deres debutkoncert siden de for nyligt skiftede navn fra My Name Is Legion. Desuden spiller de aarhusianske electro-kometer Mechanical Waves og det herluflillianske (han er fra Herluflille, get it?) DJ-vidunder Søren Reith-Hauberg.

Tidsplanen er som følger:
20.30-00:00
Wonders Make Joy præsenterer
Søren Reith-Hauberg
Mechanical Waves
You.You.You.

23.00-05:00
Earcandy + Venner i kælderen
Se Earcandys facebook-event for flere informationer.

24.00-05:00
Mer’ Støj-natklub
DJ Peter Plus (Flødeklinikken)
DJ Zanjani (Train, V58)
DJ Oskar Vestergaard (Klub Stuka)

Dørene åbner klokken 20.30, det koster kun 40 kroner at komme ind, og overskuddet går til flere fester i Århus. Det samme gælder salg af t-shirts, som vil kunne købes til arrangementet for 150kr.

Så vær søde at komme ned forbi, ikke? Her er en af  You.You.You.’s live-videoer. Vi glæder os helt vildt til festen!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.