18 Jan

Asbjørn

Skrevet af Mia Kategori: Blogge
Asbjørn

Asbjørn er egentlig ikke nogen nyhed. I kender ham allerede som Asbjorn And The Strange Ears, som vi har skrevet om et par gange. Men nu er ørerne lagt på hylden, og der er kommet en ny  (og længe ventet!) single fra den århusianske vidunderdreng – og det fortjener et indlæg!

Navnet er nyt, men musikken er stadig den samme. Og den er god. Rigtig god. Den nye single hedder “The Criminal”, og jeg har personligt glædet mig som et lille barn til at høre den færdige version. Lukas og jeg fik, for længe siden, lov af Asbjørn til at høre uofficielle demo-udgaver af en række af hans numre, og “The Criminal” var min absolutte favorit. Så det er med stor tilfredshed, at jeg nu kan sætte det færdige nummer på mit anlæg – og skrue rigtig højt op!

Med den nye single følger også en ny video – og en smuk én af slagsen. Jeg har set den mange gange efterhånden, og jeg er stadig imponeret – hvem gad ikke godt både kunne være lækker i palietter OG smuk i strik-cardigan? Han gør det godt, ham Asbjørn. Se selv!

Jeg er fan.

Asbjørn har i øvrigt været så sød, at ligge singlen til gratis download på Facebook – bare hold musen over titlen i playeren, så kommer der en fin lille download-knap frem. Og husk at give et like – det fortjener han!

Hvis du har lyst til at opleve mere lækker elektropopmusik, så skal du tage på Voxhall på lørdag. Der er Musik Århus Festival, og Asbjørn spiller sammen med The Echo Vamper og Kites And Komets klokken 21.00. Musikken er lige så god live, og Asbjørn danser så fint på scenen – du vil ikke fortryde det!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.