11 Mar

Wonders Make Joy

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge
Velkommen til den længe ventede åbning af bloggen! Uh, spændende. Hvad skal der mon ske? I stedet for at bruge en masse spalteplads på at forklare om bloggen og vores skribenter, henviser jeg til fanen Om WMJ øverst oppe. Her kan du læse en kort præsentation af hvem vi er, og hvad målet med WMJ er. Så slipper jeg for at gengive det hele, og kan i stedet skrive om det jeg allerhelst vil – nemlig musik ..

First things first: i skrivende stund pakker jeg min taske. I dag kl 16:00 starter Skateistans Støttefest. En fundraiser for skateparker i Kabul. Ved festen vil blandt andet Kjeld Toldstrup og Djuna Barnes optræde. Derudover vil der være kunstudstillinger fra Zevs, Jakob Martin Strid, Typisk Lesbisk og mange andre.
Indgang er sølle 50 kroner, så kom og vær med eller vent i spænding på Wonders Make Joys første anmeldelser og interviews.

I mellemtiden, lidt musik. Den dansable hip-hop electroduo fra Colorado, Pretty Lights. I 2009 lavede de albummet
Passing By Behind Your Eyes og det er fantastisk.

Pretty Lights – Passing By Behind Your Eyes
Hent albummet her.

Nummer 10 på albummet  ‘Keep Em Bouncin’ er det mest anbefalingsværdige track. Dybe toner, rar bas og samplede rap-rim. Nyd det!
 

En kommentar on “ Wonders Make Joy ”

  1. […] 2 år – dvs. det er nøjagtig 2 år siden, at vi offentliggjorde hjemmesiden og skrev vores allerførste blogindlæg. Og meget er sket siden da. Vi har udgivet 4 gratis kompilationer, afholdt et væld af […]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.