07 Nov

Rekompileret: Kaffebeats og dansesko

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge
Rekompileret: Kaffebeats og dansesko

Kompilationer. Der er efterhånden lavet et par stykker her i Danmark. Det seneste skud på stammen er Rekompileret, der har et fast fokus på danske remixere. Deraf navnet Rekompileret. Hvis du har fulgt en smule med i de seneste måneders KODA-BLOGGER problematik vil du være klar over, at Rekompileret skal betale penge til KODA, for at lave sådan en gratisudgivelse. Og ved du hvad? Det gør de faktisk. Det er nemlig således, at Rekompileret er den første danske blog på KODAs nye blogaftale. Pretty cool, huh?

For at kunne være på en blogaftale skal du have et journalistisk indhold på din blog. Det har Rekompileret løst ved at lave et blogelement, hvor de både skriver selv, samt udgiver gæsteindlæg. Det første indlæg er et gæsteindlæg, som jeg har fået lov til at skrive. Det handler om konservatisme og klicheer, og det kan læses lige her.

Nu er det ved at være en rum tid siden, at vi udgav vores seneste kompilation. Men udgangspunktet var, at udgive en for hver årstid. Rekompileret går noget hårdere til den og udgiver 6 om året – en kompilation hver anden måned.

Deres debutkompilation “Kaffebeats og Dansesko” rummede følgende numre:
01 Sleep Party People – Feet Up (Mikael Simpson Remix)
02 Irish Steph – Crush (feat. Eleven) (Eumig & Chinon Remix)
03 Kúra – Gógó (Lulu Rouge Remix)
04 Mechanical Waves – GoGo Girls (Høj Tinding Remix)
05 Seekae – Mingus (Kilimanjaro Remix)
06 Adam Faith – No Worries (Jens Lindahl Double Bootleg)
07 Sinusstøv – Who Am I (Nicolai Kornerup Remix)
08 Lotte Rose – Saltscapes (Rewolmer Remix)
09 Booka Shade – Regenerate (Kasper Marott Remix)

Hver kompilation ligger til download i en måned. “Kaffebeats og dansesko” kan altså ikke downloades mere, desværre. Men den næste kompilation udkommer allerede om en lille måneds tid, d. 1 december. Vi kender, af helt andre veje, til et ikke udgivet remix, som du for første gang vil kunne hente på den udgivelse. Glæd dig rigtig meget til det, og skynd dig i mellemtiden ind og spol deres hjemmeside igennem her på Rekompileret.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.