23 Mar

Roskilde Festival 2010

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge
Som man har kunne læse på vores Please Notice siden opstart, dækker WMJ Roskilde Festival 2010. Vi har allieret os med fotograf Freja Graakjær, så du kan godt regne med gode anmeldelser og lækre fotoserier!

Efter at have ventet lang tid skete der endelig noget. Roskilde Festival annoncerede et band, så lækkert at det retfærdiggøre det første indlæg om festivalen. Gorillaz kommer! Og Robyn selvfølgelig.. Og Kasabian… Og Jack Johnson .. Det ser jo lige pludselig ud af noget!

Med alle de gode navne, er det ikke svært at finde god musik at blogge om. I midlertid har I garanteret alle sammen alle deres hits, så her er i stedet 5 lækre remixes fra 5 lækre bands, der forhåbentlig skal spille på 5 forskellige tidspunkter ..

Robyn – Cobrastyle (RAC Mix)
Flotte svenske Robyn laver poppede dancehits, og jeg kan virkelig godt lide dem! Ikke desto mindre har jeg forelsket mig endnu mere i André Allen Anjos’ remix af Robyns cover af Teddybears ”Cobrastyle”. Pretty Lights-lignende beats og Robyns enormt behagelige stemme udgør et usandsynligt sweet nummer.

Bonus info: RAC står for The Remix Artist Collective og består af fire drenge; André Allen Anjos, Andrew Maury, Chris Angelovski aka ”Crookram” og Aaron Jasinski. Hvordan kan jeg så vide, hvem af disse fire deres har remixet, spørger i måske? Easy! Det hænger nemlig sådan sammen:

RAC Mix: André Allen Anjos
RAC Maury Mix: Andrew Maury
RAC Crookram Mix: Chris Angelovski aka “Crookram”
RAC Jasinski Mix: Aaron Jasinski
.. God fornøjelse!
Hent nummeret her.

Muse – Knights Of Cydonia (Feed Me Remix)
Muse, Muse, Muse. Jesus, der er lavet mange dårlige remixes af deres numre – men Feed Me gør det godt. Han trækker nummeret lidt i retning af Wolfgang Gartner – den eneste rigtig løsning på hvordan man remixer et fantastisk rocknummer. Med mindre man laver mash-ups, selvfølgelig.
Hent nummeret her.

Kasabian – Vlad The Impaler (Zane Lowe Remix)
Jeg glæder mig usandsynligt meget til at høre Kasabian – forhåbentlig på Orange og ikke Arena. Dette her remix er lidt dystert og slavisk elektronisk. Jeg håber, I vil tage godt imod det.
Hent nummeret her.

Gorillaz – Welcome to the World of the Plastic Beach (featuring Snoop Dogg and Hypnotic Brass Ensemble)
”Gorillaz kommer til Roskilde” er klart den bedste sætning, jeg har hørt siden bloggen åbnede. Og vi vil gerne, allerede nu, sige undskyld til alle bands, der spiller samtidig med Gorillaz – men vi anmelder jer ikke! Gorillaz kommer i forbindelse med, at udgivelsen af hans nyeste album ”Plastic Beach”, som udkom tidligere på måneden. Ovenstående er derfor heller ikke et remix, men track nummer 2 på pladen .. and it’s guf!
Hent nummeret her.

The Temper Trap – Sweet Disposition (Axwell & Dirty South Remix)
Rave .. Jeg har hørt to gode ravenumre i mit liv, og jeg er er vokset op i provinsen – så jeg har hørt min del. Ovenstående er det ene af disse to. Det andet nummer har Mia hapset til et af sine indlæg, så det kommer senere, og jeg vil ikke afsløre noget. Angående det her nummer, så vaskede jeg op til det i går, og det er den hurtigste opvask, jeg har taget i lang tid! Jeg synes selvfølgelig, I skal hente det selvom I har opvaskemaskine, men hvis tracket var mit til at dedikere, dedikerede jeg det til alle uden.
Hent nummeret her.

Gør hinanden glade.
 

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.