Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
18 Jan

Du har nogle mærkelige ører

Skrevet af Lukas Kategori: Blogge

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Du har nogle mærkelige ører

Men først skal vi vist have noget indie! Denne her gang er det Caspien & The Good Times, som dukkede op i Bandbases database. De har lavet et nummer, der hedder “She Feels Like An Actress”, og jeg ved ikke helt hvorfor denne lille engelsksprogede spidsfindighed starter med “en, to, tre, fire” indtalt indover rindende vand .. Det er faktist bare rigtig mærkeligt .. Men ellers er det et super fint lille eventyr! Så jeg skrev og spurgte om I ikke skulle have det, og det synes Caspian Christiansen bestemt at I skulle. Så her er en dejlig historie, med en virkelig underlig intro.

Caspien & The Good Times – She Feels Like An Actress
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2011/01/She-Feels-Like-An-Actress.mp3|titles= Caspien & The Good Times – She Feels Like An Actress]

Og så til de mærkelige ører. Det er en der hedder Asbjørn, der har dem, og det har han så skrevet et nummer om med titlen “Strange Ears”. Jeg hørte virkelig det her nummer mange gange for at finde ud af om det var blogmaterial. Og så tog jeg en pause fra det. Og så hørte jeg det hele vejen til skole den anden morgen, og lidt da jeg kom hjem. Og så gik det lige så stille op for mig, at det jo er et helt fantastisk track, eftersom jeg jo ikke kunne lade det være i fred. Så jeg spillede det for Mia, som kvitterede med “Ja, det er godt, smid det på” .. Måske man bare skulle have spurgt hende fra begyndelsen ..

Om nummeret siger han selv: “Strange Ears er en hyldest til mine ører! Og en hyldest til alle dem, der bruger deres ører uden omtanke. Den smukkeste musik laves uden at tænke, og de smukkeste mennesker lytter på samme måde!”. Så hvis du har lyst til at høre noget mere om Asbjørn Toftdahls ører, så download tracket her:

Asbjorn And The Strange Ears – Strange Ears
[audio:http://wondersmakejoy.dk/wp-content/uploads/2011/01/Strange-Ears.mp3|titles= Asbjorn And The Strange Ears – Strange Ears]

En kommentar on “ Du har nogle mærkelige ører ”

  1. Warning: Use of undefined constant clearfix - assumed 'clearfix' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/custom.php on line 219
    class="pingback even thread-even depth-1 clearfix" id="li-comment-3917">
    Asbjørn | WONDERS MAKE JOY 01/18/2012 at 18:21

    […] egentlig ikke nogen nyhed. I kender ham allerede som Asbjorn And The Strange Ears, som vi har skrevet om et par gange. Men nu er ørerne lagt på hylden, og der er kommet en ny […]

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.