Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/library/controlpanel.php on line 558
11 Mar

Kjeld Tolstrups drømme-line-up

Skrevet af Mia og Lukas Kategori: Interviews

Warning: Use of undefined constant Disable - assumed 'Disable' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/wondersmakejoy.dk/wp-content/themes/impression-premium-wordpress-theme-source/impression/single.php on line 25
Ved Skateistans støttefest i Copenhagen Skatepark mødte vi blandt andet Århus-fødte Kjeld Tolstrup, eller IDIOTDJ som han også kalder sig. Udover at have optrådt på op til flere verdenskendte klubber, herunder Ministry of Sound i London, tæller Kjeld Tolstrups projekter både gæsteoptrædener i P3s De Sorte Spejdere og 4 Sound of Copenhagen-compilations, som han har lavet i samarbejde med Le Gammetoft, med hvem han også bestyrer Unga Bunga på P3. Men nok om ham og mere om hans blog-vaner. Vi spurgte om han brugte musikblogge i sit arbejde som DJ:

“Ja, jeg tjekker et par af de danske. Regnsky og Emodreng & Indiepige. Ellers så lytter jeg til sådan nogle som American Athlete og svenske Disco Belle. Det er ikke rigtig nogen jeg tjekker regelmæssigt. Jeg er hele tiden inde og tjekke forskellige, for jeg føler, at hvis jeg hele tiden tjekker det samme sted, så går jeg i stå. Så hellere komme videre og tjekke noget nyt, og så kan man altid vende tilbage til noget andet igen”.

Hans DJ-set ved Skateistan bød på buldrende congotrommer og gav anledning til at spørge, hvor han ellers fik inspiration fra: “Overalt. Fra film til mad, til mennesker man møder og ting på nettet. (..) Jeg hører rigtig meget afro-indie.”

Værende en af de største DJs i Danmark spurgte vi afsluttende om hvordan drømme-lineup’et ville se ud hvis han selv skulle holde fest: “Drømme-lineup’et? Blondie og B52s live. Og Sonic Youth. Og med hensyn til DJs så ville jeg hellere have alle mine venner med i stedet for en masse smarte udenlandske. Så det ville blive Djuna og Trente og alle de københavnske som jeg godt kan lide.”

WMJ takker for snakken, og giver big-up’s til Kjeld Tolstrup!

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.