11 Mar

Master Fatman om afrikansk musik: “Det rykker 100%!”

Skrevet af Mia og Lukas Kategori: Interviews
Master Fatman, eller Morten Lindberg, behøver ikke rigtig en introduktion, men her kommer den alligevel. Dansk kunstner, sanger, tv-vært, instruktør, i det hele taget kendis og ikke mindst DJ. Og så har han optrådt i Profil Optik reklamer – sikke han kan! Vi snakkede med ham, kort efter han havde åbnet Skateistans støttefest under aliaset DJ Tykmester.

Bruger du musikblogs?
“Ja, jeg bruger sådan nogle brasilianske nogen. Adresserne kan jeg ikke lige på stående fod, men jeg bruger én om brasiliansk hip-hop og en anden om musica black, altså sort musik i Brasilien. Så har jeg selv arbejdet på nogle blogge om jazz fra Chicago fra 1973-1975, men det er sådan noget meget specifikt – ikke bare jazz, men sort jazz med politik bevidst fra starten af 70‘erne. Der er jeg med, men det er noget tid siden der har været aktivitet.”

Hvis du skulle holde en fest, hvilken perfomer ville du så have til, at optræde?
“Så bliver det DJ Wunderbaum. En dansk DJ som har nogle sindsygt gode ører og spiller helt vildt.”

Hvad lytter du til for tiden?
“For tiden lytter jeg mest til suhk-musik fra Mozambique og Somalia. Jeg rejser lidt i Afrika for tiden, og de er totalt med. Det rykker 100%!”

Vi siger tak til Morten Lindberg/DJ Tykmester, for at tage sig tid til at snakke med os, og tak for et godt DJ-set.

HVAD SYNES DU? SKRIV EN KOMMENTAR.